Service

Onze winkel in de Antoine Dansaertstraat opende zijn deuren in 1974. Bijna 40 jaar reeds stellen we alles in het werk om u een kwaliteitsservice te bieden, die passie voor het vak combineert met de meest geavanceerde technologieën.

Cappelle Opticien - Verres

Het vak

Onze opticiens zijn allen gediplomeerd en delen dezelfde passie voor gepersonaliseerd advies. Ons motto? Tevreden klanten… die blij zijn dat ze een bril dragen!

Technologie in dienst van de traditie

Onze winkel in de Antoine Dansaertstraat is uw unieke contactpunt, van de oogtest tot de ontvangst van uw bril. We voeren met zorg uw montages, onderhoud en herstellingen uit in ons atelier.

De esthetiek

Bij Cappelle Opticien hebt u de keuze uit meer dan 2.000 monturen, die we selecteerden uit de creatiefste en meest kwalitatieve collecties. We geven u tips bij de keuze van uw brilmontuur, in harmonie met uw gezicht, uw persoonlijkheid, uw kledij en uw levensstijl.

Dienst-na-verkoop

We stellen alles in het werk om u een onberispelijke dienst-na-verkoop te bieden. Het onderhoud van uw bril is gedurende zijn volledige levensduur gratis en onze waarborg van 2 jaar dekt alle fabricagefouten van de monturen en glazen (behandelingen).